h Dolar 34,1005 % 0.2
h Euro 38,0571 % 0.2
h Sterlin 45,3152 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,99 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yüzme havuzunda yaşamını yitiren kişi termal otelde hayatını kaybetti

Yüzme havuzunda yaşamını yitiren kişi termal otelde hayatını kaybetti

Ordu'da bir termal otelin havuzunda kalbi duran bir kişi, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Fatsa ilçesindeki bir termal otelde meydana geldi. Nurettin Türkyılmaz (59) isimli kişi, otelin havuzunda otururken suyun içinden bayılmış bir şekilde çıkarıldı. Otelde bulunan sağlık personeli ve bir hemşire müdahale etti. Türkyılmaz, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Samsun'daki bir hastanenin yoğun bakım servisine sevk edildi ancak hayatını kaybetti. Kesin ölüm sebebi otopsi sonrası belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu’da bir termal otelde meydana gelen acı olayda, bir kişi sıcak su havuzunda hayatını kaybetti. Nurettin Türkyılmaz adındaki 59 yaşındaki şahıs, Fatsa ilçesinde bulunan bir termal otelin sıcak su havuzunda otururken aniden bayıldı. Otelden sağlık personeli ve bir hemşire tarafından müdahale edilen Türkyılmaz, hemen Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Samsun’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisine sevk edilen Türkyılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın kesin ölüm sebebi otopsi sonrası belirlenecek. Yaşanan bu olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, bariyerlere çarptı: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, bariyerlere çarptı: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.