h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zeytinburnu’nda bir araç park halindeyken alev aldı, yangın paniğe neden oldu

Zeytinburnu’nda bir araç park halindeyken alev aldı, yangın paniğe neden oldu

Zeytinburnu'nda park halindeki bir araç aniden yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bu sırada olayı görenler cep telefonlarıyla kaydetti. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Zeytinburnu’nda Park Halindeki Araba Alev Aldı, İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesiyle Yangın Söndürüldü

Zeytinburnu’nda bir olay gerçekleşti ve park halindeki bir araç aniden alev aldı. Bu korkunç anlar, insanların cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, yangını kontrol altına almak için itfaiye ekipleri harekete geçti.

Olay, Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple park halindeki araba alev almaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla ulaştı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı ve yangınla mücadele etmek için itfaiye ekipleri olaya müdahale etti. Neyse ki, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Bu korkutucu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaçan mahkum Kahramanmaraş’ta yakalandı

Sıradaki haber:

Kaçan mahkum Kahramanmaraş’ta yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.