h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı, başakşehir’de yaşandı.

Zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı, başakşehir’de yaşandı.

Başakşehir'de bir otomobil arıza nedeniyle yol kenarına çekildi. Ancak ardından gelen bir hafif ticari araç, önce otomobile çarptı, ardından başka bir araca çarparak kazaya sebep oldu. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik yoğunluğu oluştu. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Başlıca Arama Motorlarına Dikkat Çeken Özgün Bir Haber Oluşturma

Başakşehir’de, otomobilin arıza yapması nedeniyle yol kenarına park edildiği sırada arkasından gelen bir hafif ticari araç, bu otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, başka bir araca daha çarparak kazaya neden oldu ve kazada 1 kişi ağır, 3 kişi yaralandı.

Olay, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, seyir halinde olan 34 FC 170 plakalı otomobil, arıza nedeniyle yol kenarına park edildi. Bu sırada arkadan gelen 34 KY 28 40 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Abbas Y., önce otomobile arkadan çarptı, ardından savrularak başka bir hafif ticari araca çarptı. Kazada Abbas Y. ağır yaralanırken, diğer hafif ticari araçtaki İsmet İ. ve Çağla İ. isimli kişiler de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri, caddede güvenlik önlemleri alırken, yaralılar sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye götürüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haberde, başlığı ve içeriği tamamen özgün hale getirerek insanların dikkatini çekmesini hedefleyin.

Park halindeki dorseye çarpan otomobil, korkunç kazayı beraberinde getirdi: 2 kişi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Park halindeki dorseye çarpan otomobil, korkunç kazayı beraberinde getirdi: 2 kişi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.