h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zonguldak’ta, Rektör Özölçer’in katılımıyla “Yeni Ufuk Zonguldak Toplantısı” düzenlendi.

Zonguldak’ta, Rektör Özölçer’in katılımıyla “Yeni Ufuk Zonguldak Toplantısı” düzenlendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak'ta yatırım yapacak teknoloji girişimcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Zonguldak Teknoparkı ve üniversite-sanayi iş birliği konuları ele alındı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Teknopark Genel Müdürü de sunumlarını gerçekleştirdi. Rektör Özölçer, katılımcılara teşekkür etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak’ta yatırım yapmayı düşünen teknoloji girişimcileriyle The New Horizon Zonguldak Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantı, İstanbul Ataşehir Belediyesi Inovata Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşti.

Rektör Özölçer’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ZBEÜ öğretim üyeleri ve girişimciler de toplantıya katıldı. Toplantıda, İstanbul’daki 70 girişimciye Zonguldak ili, ZBEÜ ve Zonguldak Teknoparkı hakkında bilgi verildi.

Rektör Özölçer, açılış konuşmasında Anadolu teknoparklarının büyüyüp gelişmesi için çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çekti ve Zonguldak Teknoparkı’nın büyümesine katkı sağlayan ZBEÜ’nün rolünü vurguladı. Rektör Özölçer, üniversite-sanayi iş birliğinin önemine değinerek ZBEÜ’nün projeleri ve patentleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, gerçekleşen ve planlanan Zonguldak projeleri hakkında bilgilendirme yaparken, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ise Zonguldak Teknopark ekosistemine ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, Rektör Özölçer’in katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.

Geleneksel giysiler ve moda tasarım yarışması düzenlendi

Sıradaki haber:

Geleneksel giysiler ve moda tasarım yarışması düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.