h Dolar 34,0839 % 0.06
h Euro 37,7713 % 0.06
h Sterlin 44,9105 % -0.13
h Altın (Gr) 2.763,42 %0,76
h BIST100 9.840,28 %0,85
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Beyoğlu Posta Kodu Nedir? İstanbul Beyoğlu Ve Mahallelerinin Posta Kodu Kaçtır?

Beyoğlu Posta Kodu Nedir? İstanbul Beyoğlu Ve Mahallelerinin Posta Kodu Kaçtır?

Beyoğlu, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan önemli bir ilçedir ve özellikle büyük şehirlerde gönderiler yaparken posta kodunu eklemek son derece önemlidir. Beyoğlu’na yapılacak gönderilerde posta kodunu 34420 olarak kullanmayı unutmamak gerekir. İstanbul’un bu ilçesi, 45 farklı mahalleye ev sahipliği yapmaktadır.

Beyoğlu Posta Kodu Kaçtır?

Beyoğlu’nun posta kodu 34421’dir. Beyoğlu, İstanbul’un ilçeleri arasında en merak edilen posta kodlarından biridir. Bu ilçeye her gün binlerce gönderi gelir ve gönderilerin Beyoğlu’ndaki adrese hızlı ulaşması için posta kodu kullanmak önemlidir. Posta kodu yazılarak, gönderinin Beyoğlu’na ait olduğu hızla anlaşılır ve Beyoğlu dağıtım şubesine yönlendirilir. Gönderilerinize Beyoğlu’nun posta kodu olan 34421’i eklemeyi unutmamanız, gönderinizin hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasına yardımcı olacaktır.

 

Beyoğlu Mahalle Posta Kodları

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan her mahalle için gönderi yaparken posta kodunu eklemek önemlidir. Posta kodu, gönderinin hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmasını sağlar. Özellikle büyük şehirlerde, binlerce gönderinin dağıtılması söz konusu olduğunda posta kodu, gönderilerin ilçelere göre ayrılmasını hızlandıran kritik bir faktördür. Beyoğlu’na yapacağınız gönderilerde, İstanbul’un bu ilçesinin ve mahallelerinin posta kodlarını ekleyerek işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Elisa İsminin Anlamı Nedir? Elisa İsmi Kuran’da Geçer Mi?

Sıradaki haber:

Elisa İsminin Anlamı Nedir? Elisa İsmi Kuran’da Geçer Mi?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.