h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • İpucu
  • Galatasaray, Sivas deplasmanında coşkulu bir karşılama yaşadı. Ancak, Sacha Boey kadroda yer almayacak

Galatasaray, Sivas deplasmanında coşkulu bir karşılama yaşadı. Ancak, Sacha Boey kadroda yer almayacak

Galatasaray, Sivasspor ile oynayacağı maç için Sivas'a ulaştı. Taraftarlar coşkulu bir şekilde takım kafilesini havalimanında karşıladı. Cezası sona eren Sacha Boey'in Sivas deplasmanına götürülmediği bildirildi. Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçı yarın saat 17.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyuncuların yanı sıra cezalı Barış Alper ve Afrika Kupası'nda olan Ziyech ve Bakambu da kadroda yer almıyor.

Galatasaray takımı, yarın Sivasspor ile oynayacağı maç için Sivas’a ulaştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takım kafilesini havalimanında coşkulu bir şekilde karşıladı. Galatasaray’da cezası sona eren Sacha Boey ise Sivas deplasmanına götürülmedi.

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında yarın Sivasspor’a konuk olacak Galatasaray, Sivas’a ulaştı. Sarı-kırmızılı kafile, uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’na geldi ve bir grup Galatasaray taraftarı tarafından çiçekler ve meşalelerle coşkuyla karşılandı.

Taraftarlar, futbolculara ve teknik direktör Okan Buruk’a sevgi gösterisinde bulundu. Tezahürat yapan taraftarlar, futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Daha sonra güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne binen sarı-kırmızılı kafile, havalimanından ayrılarak konaklayacakları otele geçti. Sivasspor-Galatasaray müsabakası, yarın saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda başlayacak.

SACHA BOEY KADRODA YOK

Sarı kart cezasını Konyaspor maçında alan Sacha Boey’in son idmanda dizinde ağrı hissetmesi nedeniyle riske edilmeden Sivas’a götürülmediği belirtildi. Ayrıca Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Davinson, Oliveira, Icardi; cezalı Barış Alper; Afrika Kupası’nda olan Ziyech ve Bakambu ile forma şansı verilmeyen Angelino, Sivas kafilesindeki diğer eksikler oldu.

Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü oyuncular, yeni yıl partisinde bir araya geldi

Sıradaki haber:

Nurgül Yeşilçay, Yasemin Allen, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü oyuncular, yeni yıl partisinde bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.