h Dolar 34,1140 % 0.28
h Euro 38,1240 % 0.28
h Sterlin 45,4098 % 0.22
h Altın (Gr) 2.857,83 %1,02
h BIST100 9.962,83 %-0,13
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Altıntaş Zafer İlkokulu öğrencisi, “En İyi Cümle ve Afiş Yarışması”nda il birincisi oldu.

Altıntaş Zafer İlkokulu öğrencisi, “En İyi Cümle ve Afiş Yarışması”nda il birincisi oldu.

Kütahya'da düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında yapılan "Çocuk Şiirleri Okumaları-Bilinmeyen Kelimelerle Oluşturulan En iyi Cümle ve Afiş Yarışması"nda Altıntaş Zafer İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Cemre Akkaya birincilik kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen proje ile dilimizin zenginliklerini tanıtmak ve öğrencileri bu kelimelerle buluşturmayı hedefleniyor. Cemre Akkaya, başarısı dolayısıyla okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Kütahya’da gerçekleştirilen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında düzenlenen “Çocuk Şiirleri Okumaları-Bilinmeyen Kelimelerle Oluşturulan En İyi Cümle ve Afiş Yarışması”nda Altıntaş Zafer İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Cemre Akkaya il birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi, okullarda dilimizin zenginliklerini tanımayı ve kültür taşıyıcısı olan kelimelerle buluşmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda, ilkokullar kategorisinde düzenlenen “Çocuk Şiirleri Okumaları-Bilinmeyen Kelimelerle Oluşturulan En İyi Cümle ve Afiş Yarışması”nda Altıntaş Zafer İlkokulu öğrencisi Cemre Akkaya, birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Başarısı nedeniyle, okul idaresi tarafından ödüllendirilen Cemre Akkaya, yaptığı çalışma ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ağrı’da unutulmaz bir şiir ve tiyatro etkinliği gerçekleşti

Sıradaki haber:

Ağrı’da unutulmaz bir şiir ve tiyatro etkinliği gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.