h Dolar 34,0745 % 0.15
h Euro 38,0958 % 0.15
h Sterlin 45,3050 % -0.07
h Altın (Gr) 2.835,13 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Başkan Özgan, çocuklara karne hediyesi olarak canlı performans sergileyen “Rafadan Tayfa” filmini sunuyor

Başkan Özgan, çocuklara karne hediyesi olarak canlı performans sergileyen “Rafadan Tayfa” filmini sunuyor

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz olarak Rafadan Tayfa filminin 3 gün boyunca izlettirileceğini duyurdu. Çocuklara yönelik bu hediye, Kozan'da yaşayan çocuklar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Film, 19-21 Ocak tarihlerinde Kozan'daki sinemalarda ücretsiz olarak gösterilecek. Özgan, çocuklara iyi tatiller diledi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, öğrencilere karne hediyesi olarak Rafadan Tayfa filmini ücretsiz izlettireceğini duyurdu. Özgan, çocuklara hitaben yaptığı açıklamada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Karnelerinizi alarak başarılı bir eğitim-öğretim dönemini tamamladınız. Bu başarınızı kutluyor ve karne hediyesi olarak 3 gün boyunca Rafadan Tayfa filmini ücretsiz olarak sinemamızda izleme imkanı sunuyoruz. Hepinize iyi tatiller dilerim” dedi. Özgan’ın bu duyurusu, Kozan’da yaşayan çocuklar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Karnelerini alan çocuklar, sinemaya gitme ve Rafadan Tayfa filmini izleme heyecanıyla sabırsızlanıyorlar. Film, 19-21 Ocak tarihleri arasında Kozan’daki sinemalarda ücretsiz olarak gösterilecek.

Kadıköy İlçesi’nde Yarıyıl Şenliği Start Alacak!

Sıradaki haber:

Kadıköy İlçesi’nde Yarıyıl Şenliği Start Alacak!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.