h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a

Çekerek ilçesinde şehitler için dualar edildi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çatışmada şehit düşen Mehmetçikler için Yozgat'ın Çekerek ilçesinde dua programı düzenlendi. Çekerek Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Tevhid Camii'nde yapılan programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Vatandaşlar da toplu halde dualara katıldı. Programa Çekerek Kaymakamı, Belediye Başkanı ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Harekatı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Mehmetçikler için Yozgat’ın Çekerek ilçesinde dua edildi.

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 asker için “Şehitlerimize Dua” adlı bir program düzenlendi. Çekerek Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Tevhid Cami’sinde ikindi namazı öncesinde gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. İlçe Müftüsü İsmail Çelik, vatan müdafaasında şehit olan Mehmetçiklere rahmet diledi. Camiye gelen vatandaşlar, ellerini semaya açarak yapılan dualara birlikte “amin” dedi.

Cami cemaatinden Hayrettin Bozoğlu, şehitler için düzenlenen programa katıldıklarını söyleyerek, “İlçemiz halkı anma programına yoğun ilgi gösterdi. Hep birlikte dualarımızı ettik. Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledik. Şehitlerimizi anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Cemaatten Feride Kaya ise, “Şehitlerimiz için bir araya geldik ve dualar ettik. Rabbim onların ruhlarını cennetle mükafatlandırsın, yaralılara da acil şifalar versin. İnşallah dualarımız kabul olur.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programa Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır, Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, kurum amirleri ve birçok vatandaş katıldı.

Rock efsanesi Scorpions 8 yıl sonra İstanbul’da sahne alacak

Sıradaki haber:

Rock efsanesi Scorpions 8 yıl sonra İstanbul’da sahne alacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.