h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a

Düzce’de Kudüs İle İlgili Tutku Dolu Bir Etkinlik Meydan Okudu

Televizyon sunucusu ve yazar Bekir Develi, Düzce Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte "Kudüs Bizim Neyimiz Olur?" konulu söyleşiyle Düzcelilerle buluştu. Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Vali Selçuk Aslan ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk'ün de katılımıyla büyük ilgi gördü. Develi, programa katılanlara teşekkür ederek söyleşisine başladı. Etkinlik sırasında, İsrail'in işgalci saldırıları, Gazze'deki insanlık dramı ve İsrail menşeli ürünlerin boykot edilmesi gibi konular da tartışıldı.

Televizyon sunucusu ve yazar Bekir Develi, Düzce Belediyesi’nin düzenlediği “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” başlıklı söyleşiye katıldı. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, Düzceliler tarafından ilgiyle karşılandı.
Düzce Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birçok ünlü ismi Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kez televizyoncu ve yazar Bekir Develi’nin Kudüs konulu söyleşisi, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde düzenlendi. Vali Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve yüzlerce vatandaşın katıldığı programa Develi, konuklara teşekkür ederek başladı. Salonu dolduran vatandaşların bir bölümü sahnede konuşmacıyı dinlerken, yer bulamayan davetliler için fuaye alanında oturma alanları ve dev ekran kuruldu.
Develi, program öncesinde yaptığı açıklamalarda, Düzce’de olmaktan çok memnun olduğunu ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Develi, salondaki kalabalığın, Kudüs duyarlılığının ne kadar yüksek olduğunu gösterdiğini söyledi. Söyleşi programında Kudüs’ün durumu, İsrail’in saldırıları ve İsrail menşeli ürünlere olan tepkiler konuşuldu. Program dualar ile sona erdi.

Başkan Güler, gençlerle bir araya geldi

Sıradaki haber:

Başkan Güler, gençlerle bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.