h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a

Genç karikatüristler büyük bir başarı elde ediyor

Sinop'un Boyabat ilçesindeki Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi'nin genç karikatüristleri, Marmaris Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Eko-kırım kıskacında Marmaris" temalı karikatür yarışmasında başarı elde etti. Boyabat Fen Lisesi öğrencisi Yiğit Eren Cısdık Türkiye ikincisi, özel bir kolej öğrencisi Didar Aşkın Ayrancıoğlu Türkiye üçüncüsü ve Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi öğrencisi Zeynep Ebrar Alkan ise mansiyon ödülü kazandı. Öğrenciler, çevre talanı ve ekolojik sorunları vurgulayarak dikkat çekti.

Sinop’un Boyabat ilçesindeki Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi’nde yetişen genç karikatüristler, Marmaris Kent Konseyi tarafından düzenlenen bir yarışmada büyük başarı elde etti. “Eko-kırım kıskacında Marmaris” konulu karikatür yarışmasında, Aşkın Ayrancıoğlu’nun öğrencileri ödül almaya layık görüldü. Genç yetenekler, çevrenin yağmalanmasına ve ekolojik sorunlara dikkat çekmek için düzenlenen yarışmada gösterdikleri başarılı performanslarıyla dikkat çekti.
Boyabat Fen Lisesi öğrencisi Yiğit Eren Cısdık, Türkiye ikinciliği ödülünün sahibi oldu ve 7 bin 500 TL değerindeki ödülü kazandı. Özel bir kolej öğrencisi olan Didar Aşkın Ayrancıoğlu ise Türkiye üçüncülüğü elde ederek 5 bin TL değerindeki ödülü almayı hak etti. Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi öğrencisi Zeynep Ebrar Alkan ise 2 bin TL değerindeki mansiyon ödülünü kazandı.
Bu başarılar, genç karikatüristlerin yeteneklerini sergilediği ve çevre konusundaki hassasiyetlerini gösterdiği önemli bir etkinlik oldu.

Kars, hem yerli hem de yabancı turistlerin gözdesi haline geldi

Sıradaki haber:

Kars, hem yerli hem de yabancı turistlerin gözdesi haline geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.