h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Kadıköy İlçesi’nde Yarıyıl Şenliği Start Alacak!

Kadıköy Belediyesi, çocuklar için dopdolu bir yarıyıl tatili programı hazırladı. Atölyelerden oyunlara, konserlerden gösterilere kadar birçok renkli etkinlikçocukları bekliyor. Yarıyıl Şenliği, 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında farklı mekanlarda gerçekleştirilecek. Ayrıca, Kitap Günleri ve okuma atölyeleri de çocuklara keyifli bir tatil sunacak. Karikatüristler Sevim Ak ve Behiç Ak da okuma atölyeleri düzenleyecek.

Kadıköy Belediyesi, yarıyıl tatilinin renkli ve eğlenceli geçmesi için çocukları bekleyen bir dizi etkinlik düzenledi. 20 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında Defne Park Çocuk Kütüphanesi, Barış Manço Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi ve İdea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde gerçekleşecek olan Kadıköy Yarıyıl Şenliği, atölye çalışmalarından tiyatro gösterilerine, konserlerden oyunlara kadar birbirinden çeşitli etkinliklerle dolu olacak. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullardaki öğrencilerin karne alarak başlayacağı sömestr tatili boyunca çocuklar, resim atölyelerine katılabilecek, tiyatro oyunları izleyebilecek ve birçok renkli etkinliğe katılacaklar. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Kitap Günleri ise Kozyatağı Kültür Merkezi’nde 24-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca ünlü karikatüristler Sevim Ak ve Behiç Ak tarafından düzenlenecek okuma atölyesinde çocuklar hem çizim yapacak hem de kitap okuyacaklar. Kadıköy Belediyesi’nin hazırladığı bu dopdolu program, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri bir yarıyıl tatili geçirmelerini sağlayacak.

Erciş İlçesi’nde hamsi festivali düzenlendi

Sıradaki haber:

Erciş İlçesi’nde hamsi festivali düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.