h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Köyceğiz Ortaokulu’nda Öğrenciler Kitaplarla Buluşuyor!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde "Bir Kitap Bir İnsan" projesi kapsamında yürütülen okur-yazar buluşmaları devam ediyor. Köyceğiz Ortaokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler kitaplarını okudukları yazarlarla bir araya geldi. Eğitimci yazar Erdal Kara, öğrencilere okuma ve yazmanın önemini anlattı ve sorularını cevapladı. Etkinlikte, öğrenciler tarafından Portakal Reçeli hediye edildi. İlgili etkinlik hakkında Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından teşekkür edildi.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okur-yazar buluşmaları devam ediyor. Muğla Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi kapsamında, Köyceğiz Ortaokulu’nda öğrenciler, kitaplarını okuduğu yazarlarla bir araya geliyor. Köyceğiz BİLSEM’de Türkçe öğretmeni ve eğitimci yazar senarist Erdal Kara, öğrencilere okuma ve yazmanın önemini anlatarak sorularını yanıtladı.

Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Değerli yazar dostumuz Erdal Kara okulumuza ziyarette bulundu. Deniz yıldızlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin gözlerinde, ilk defa bir yazarla buluşmanın ve kitabını okudukları bir yazarla tanışmanın heyecanı ve mutluluğu açıkça görülebiliyordu. Okur-yazar buluşmasında emeği geçen başta Eda Özdemir, Şeniz Demir ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize katılım sağlayarak bizi kırmayan yazar Erdal Kara’ya öğrencilerimiz, kendi yapımız olan “Portakal Reçeli”ni hediye ettiler. Kendisine minnettarlığımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Edebi Kazılar Programı’na 2022’nin İlk Konuğu Hükümenoğlu Oldu

Sıradaki haber:

Edebi Kazılar Programı’na 2022’nin İlk Konuğu Hükümenoğlu Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.