h Dolar 34,1168 % 0.29
h Euro 38,1301 % 0.29
h Sterlin 45,4440 % 0.3
h Altın (Gr) 2.865,62 %1,30
h BIST100 9.935,37 %-0,40
a

Kültürpark’ta İZKİTAP, baharın coşkusunu yaşatıyor!

İzmir Kitap Fuarı, bu yıl Fuar İzmir'de olduğu gibi festival havasında düzenlenecek İzkitapfest ile Kültürpark'ta gerçekleştirilecek. Yayınevleri, sahaflar, plakçılar ve birçok etkinlik, söyleşi, imza günü gibi etkinliklerin yer alacağı festival, okuyuculara dolu dolu bir deneyim sunacak. Festival, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark'ta gerçekleştirilecek ve aynı zamanda çocuklar için özel etkinlikler de düzenlenecek. Ahmet Ümit ise festivale onur konuğu olarak katılacak ve kitapseverlerle söyleşi yapacak. Fuar, geçen yıl olduğu gibi yine Fuar İzmir'de düzenlenecek ve birçok değerli yazarı kitapseverlerle buluşturacak.

İzmir Kitap Fuarı, 2024 yılında Fuar İzmir ve Kültürpark’ta düzenlenecek bir festival ile okuyucularla buluşacak. İzkitapfest adı verilen etkinlik, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleşecek. Yüzlerce yayınevi, sahaf, plakçı ve kurumun katılacağı bu festivalde söyleşiler, konserler ve imza günleri de düzenlenecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen İzkitapfest, kitap alışverişi yapmanın yanı sıra farklı etkinliklere katılmak isteyen her yaş grubundaki ziyaretçilere dolu dolu bir deneyim sunacak. Edebiyat dünyasının önemli isimleri söyleşiler ve imza günleriyle deneyimlerini paylaşacak, ayrıca konserler, atölye çalışmaları, yarışmalar gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İzkitapfest, çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve öğretici bir ortam sunacak.
Ayrıca festivalin onur konuğu olarak ünlü yazar Ahmet Ümit katılacak. İZELMAN A.Ş. ve KOSGEB desteğiyle gerçekleştirilen İzkitapfest, yazarları ve yayıncıları kitapseverlerle buluşturacak bir etkinlik olacak. Ahmet Ümit’in yaşamı ve eserleri üzerine söyleşiler düzenlenecek. Fuar boyunca yüz binlerce kitapseverin ziyaret etmesi beklenen İzkitapfest, https://www.kitapizmir.com/ adresindeki web sitesinde daha fazla bilgiye erişilebilecek.
Geçtiğimiz yıl Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, 351 bin 413 kişi tarafından ziyaret edilmişti. Kitapseverler, 722 imza etkinliği ve 87 söyleşi ile yazarlarla buluşma fırsatı yakalamıştı. Ünlü şair ve yazar Birhan Keskin, geçtiğimiz yılki fuarın onur konuğu olmuştu. İZKİTAP, bu yıl 26 Ekim-3 Kasım 2024 tarihleri arasında yine Fuar İzmir’de düzenlenecek ve yayınevleri ile edebiyat dünyasının seçkin isimlerini kitapseverlerle buluşturacak.

Öğrenciler, hasta çocukların kalplerini fethetti

Sıradaki haber:

Öğrenciler, hasta çocukların kalplerini fethetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.