h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a

Kütahya’da Kültür-Sanat Sezonu 2023 yılında kapandı

Kütahya’da düzenlenen 2023 Kültür-Sanat Sezonu Kapanış konserinde ünlü sanatçı Paul Dwyer sahne aldı. Kütahyalılar konseri ilgiyle takip etti. Ancak konserin son anlarında Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, katılımcılara teşekkür etti ve programı sonlandırdı.

Kütahya’ya kültür ve sanatın ışıltısı olan 2023 Yılı Kültür-Sanat Sezonu Kapanış Konseri, müzikseverlerin büyük ilgisiyle gerçekleşti. Ünlü sanatçı Paul Dwyer’ın sahne aldığı konser, Kütahya Belediyesi tarafından Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Kütahyalılar, Paul Dwyer’ın Türkiye’ye ve Atatürk’e olan sevgisini dile getirmesi nedeniyle ona büyük bir sevgiyle yaklaştılar. Konserde ise Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, Paul Dwyer ile bir düet gerçekleştirerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ancak, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen askerlerimize saygı göstermek amacıyla bir süre ertelenen konserin son anlarında, aynı bölgede görevli olan 9 askerimizin şehit olduğu acı haber geldi. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, bu haber üzerine derin bir üzüntü içinde olduğunu belirterek konseri izleyen Kütahyalılara teşekkür etti. Konser, Başkan Işık’ın Paul Dwyer’a hediye takdim etmesiyle birlikte son buldu.

Ağrı’da “Yüreğimizde Kudüs” temasıyla düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.

Sıradaki haber:

Ağrı’da “Yüreğimizde Kudüs” temasıyla düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.