h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

Mandalina Festivali büyük ilgi topladı ve ziyaretçileri coşturdu

Mersin'deki BN Hotel'de düzenlenen Mandalina Festivali sona erdi. Ünlü şefler, festivalde narenciyeli lezzetleri yeniden yorumlayarak şovlar gerçekleştirdi. Misafirler, mandalina toplama etkinliği ve mandalina temalı zanaat atölyeleriyle eğlenceli bir hafta sonu geçirdi. Festivalde ayrıca workshoplar ve söyleşiler düzenlendi. BN Hotel, 170 dönümlük meyve bahçesiyle dikkat çekiyor. Festival boyunca usta şeflerin lezzet şovu da büyük ilgi gördü. Otel aynı zamanda World Luxury Spa Awards'da Avrupa'nın en iyi Spa ödülünü aldı.

Mersin’de düzenlenen Mandalina Festivali, BN Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Festivalde Türkiye’nin ünlü şefleri, narenciyeli lezzetleri farklı bir bakış açısıyla sunarak çeşitli yemek şovları gerçekleştirdi.

BN Hotel Thermal&Wellness tarafından bu yıl 12-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Mandalina Festivali, yerli ve yabancı misafirlere muhteşem bir hafta sonu yaşattı. Uzman şeflerin katıldığı festivalde Rafet İnce, Rüzgar Sünbül ve Eyüp Kemal Sevinç gibi ünlü isimler, narenciyeli lezzetleri yeniden yorumlayarak çeşitli şovlar sergiledi. Misafirler, otelin bahçesindeki hasat gezisinde kendi elleriyle mandalina toplayıp, çocuklar da mandalina temalı zanaat atölyesinde eğlenceli vakit geçirip lezzetli barbekünün tadını çıkardı. Ayrıca festival kapsamında düzenlenen workshoplar ve söyleşiler, sektörün farklı alanlarında çalışan profesyonelleri buluşturdu ve festival büyük bir ilgiyle takip edildi.

BN Hotel’e ait 348 dönümlük arazinin 170 dönümü meyve ve sebze ekili bahçelerle kaplı. Bahçede narenciye, şeftali, ayva, nar, zeytin, hurma ağaçları ve sebze bahçeleri bulunuyor.

Ünlü şeflerin katıldığı festivalde birbirinden lezzetli etkinlikler gerçekleşti. Festivalin ilk gününde Şef Rüzgar Sünbül, “Çupra Lidaki” adlı lezzeti sunarken, ikinci gün Şef Eyüp Kemal Sevinç “Zeytinyağlı Fesleğenli Mandalinalı Kereviz” hazırladı ve son gün Şef Rafet İnce “Portakallı Sufle” ile izleyenleri büyüledi.

BN Hotel Thermal&Wellness, toplamda 9 farklı oda kategorisinde 246 oda, 3 villa ve 644 yatak kapasitesiyle farklı ihtiyaçlara yönelik konaklama hizmeti sunuyor. Otel, Mersin turizmine eğitimden istihdama, tanıtımdan gıda üretimine kadar birçok alanda öncülük ediyor. Ayrıca “LuxuryThermal” konseptiyle hizmet veren ve Türkiye’nin en büyük SPA alanına sahip olan otel, 2023 World Luxury SPA Awards’da üç ayrı ödül alarak Avrupa’nın en iyi LuxuryThermal Hotel Spa’sı seçildi. Otel, ayrıca TripAdvisor tarafından da TravelersChoise 2023 ödülüne layık görüldü.

Seyhan’a ‘Kahve Evi’ Müjdesi Başkan Akay’dan

Sıradaki haber:

Seyhan’a ‘Kahve Evi’ Müjdesi Başkan Akay’dan