h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

‘Mendebur’ filmiyle Malatya, çekimlere ev sahipliği yapacak.

Malatyalı Görüntü Yönetmeni Ali Aslan'ın yönetmenlik deneyimi olan 'Mendebur' isimli uzun metrajlı sinema filmi için çekimler Arapgir ilçesinde yapılacak. Genç üniversite öğrencilerinin kış kampı sürecini anlatan filmde Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer gibi ünlü oyuncular yer alacak. Filmin gelirinin bir kısmı depremzede ailelere yardım amacıyla kullanılacak.

Malatya’da Ünlü Oyuncuların Yer Aldığı Bir Sinema Filmi Çekimlere Başlıyor

Malatya’nın Arapgir ilçesinde çekilecek olan ‘Mendebur’ adlı sinema filmi için heyecanlı bir geri sayım başladı. 6 Şubat depreminden sonra Malatya’da depremzedelere yardım çalışmaları organize eden ve aynı zamanda ‘Memleketimin sessiz bayramı’ adlı bir kısa filmi çeken Malatyalı Görüntü Yönetmeni Ali Aslan, şimdi de ilk uzun metrajlı sinema filmi olan ‘Mendebur’u yönetmek için kolları sıvadı.

Filmin hikayesi, 6 üniversite öğrencisinin bir araya gelerek kış kampı yapmalarını konu alıyor. Senaryo provaları İstanbul’da gerçekleştirilen film, şimdi Arapgir ilçesinde çekimlere başlayacak. Başrollerde ise Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Doğan, Hakan Eksen, Barış Ali Çeliker, Tuncay Gençkalan, Negar Pashei, Ömer Konakcı ve Ali Biricik gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Filmin yapımcılığını DESAM ve işadamları Cihan Dündar ile Mustafa Aslan üstlenirken, filmden elde edilecek gelirin bir bölümü depremzede ailelere yardım için kullanılacak.

Başlık: Malatya’da Ünlü Oyuncuların Yer Aldığı ‘Mendebur’ İsimli Sinema Filmi Çekimlere Başlıyor

Özgün haber: Malatya’nın Arapgir ilçesinde çekimlerine başlanacak olan ‘Mendebur’ adlı sinema filmi, ünlü sinema oyuncularının yer aldığı bir yapıt olacak. Ali Aslan’ın yönetmenlik kariyerindeki ilk uzun metrajlı film olan ‘Mendebur’, 6 Şubat depreminden sonra depremzedelere yardım çalışmaları organize eden ve ‘Memleketimin sessiz bayramı’ adlı bir kısa filmde yer alan Malatyalı Görüntü Yönetmeni tarafından çekilecek. İstanbul’da yapılan okuma provalarının ardından filmin çekimlerine Arapgir ilçesinde başlanacak. Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Doğan, Hakan Eksen, Barış Ali Çeliker, Tuncay Gençkalan, Negar Pashei, Ömer Konakcı ve Ali Biricik gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, 6 üniversite öğrencisinin kış kampı yapma sürecini anlatıyor. Filmin gelirinin bir bölümü depremzede ailelere yardım amaçlı olarak kullanılacak.

Başkan Altay: “Konya, yüzyıllara meydan okuyan bir şehir olarak tarih ve kültürün derin izlerini taşıyacak”

Sıradaki haber:

Başkan Altay: “Konya, yüzyıllara meydan okuyan bir şehir olarak tarih ve kültürün derin izlerini taşıyacak”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.