h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Mersinlilere müzik dolu bir deneyim sunan TSM korosuyla unutulmaz bir gece yaşandı

Mersinlilere müzik dolu bir deneyim sunan TSM korosuyla unutulmaz bir gece yaşandı

Yenişehir Kent Konseyi İbrahim Özberk Türk Sanat Müziği Korosu, Mersin'de düzenledikleri "Kürdilihicazkar Konseri" ile büyük bir başarı elde etti. Şef İbrahim Özberk yönetimindeki 40 kişilik koro, birbirinden değerli eserleri Mersinli müzikseverlerle buluşturarak büyük ilgi gördü. 20 yıllık deneyimleriyle Türk sanat müziğini yaşatma ve sevdirme amacı güden koronun konseri, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Yenişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Kürdilihicazkar Konseri”, Mersin’deki müzik tutkunlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, 40 kişilik İbrahim Özberk Türk Sanat Müziği Korosu, özel eserleri bir araya getirerek Mersinli sanatseverlere seslendi. Konser, büyük ilgi gören bir etkinlik oldu ve izleyicilerden tam not aldı.

İbrahim Özberk, 20 yıl boyunca farklı Türk Sanat Müziği Korolarında şeflik yapmış ve 4 yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nda şef öğretmen ve solist olarak görev yapmıştır. Özberk, amaçlarının Türk sanat müziğini yaşatmak ve sevdirmek olduğunu belirtmiştir. Bu özel konser, sanatseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Turizm harcamaları 2022’de 1,3 trilyon TL’ye ulaştı

Sıradaki haber:

Turizm harcamaları 2022’de 1,3 trilyon TL’ye ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.