h Dolar 34,1005 % 0.2
h Euro 38,0571 % 0.2
h Sterlin 45,3152 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,99 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Muğla’da “Biz Bir Takımız Projesi” Yürürlüğe Girdi

Muğla ilinin Menteşe ilçesinde başlayan "Bir Spor Yolu İle Sosyal Uyum Projesi"nde 30 öğrenci yer alıyor. Proje kapsamında 16 hafta boyunca sosyal uyum ve spor etkinlikleri düzenleniyor. Katılımcılar, atölye çalışmaları, kültürel etkinlikler ve basketbol ile oryantiring branşlarını öğrenme fırsatı yakalıyor. Yaz kampının ardından Tunceli ile iller arasında kültürel ziyaretler gerçekleştirilecek. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, projenin 8 farklı ilde uygulanacağını belirtirken, çocukların heyecanıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Muğla Menteşe ilçesinde, ’Bir Spor Yolu İle Sosyal Uyum Projesi’ adı altında gerçekleştirilen etkinliğe farklı okullardan 30 öğrenci katıldı. 16 hafta süresince devam edecek olan proje, sosyal uyumu ve spor etkinliklerini içermektedir. Proje kapsamında atölye çalışmaları, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmektedir. Ayrıca, yaz kampı ve şehirlerarası ziyaretler de katılımcıları beklemektedir. Katılımcılar, basketbol ve oryantiring branşlarını öğrenerek takım çalışması, farklı rollerin önemi gibi konuları deneyimleyebilmekte ve farklılıklara saygı duymayı öğrenmektedir. Yaz kampının ardından, Tunceli ve diğer iller arasında kültürel değerleri yerinde görmek amacıyla karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilecektir. 5 eğitmen ve 1 gençlik çalışanının görev alacağı projede, farklı konular üzerinde çalışmalar yapılacak ve Muğla içinde tarihi ve kültürel mekanlara geziler düzenlenecektir. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, projenin Ağrı, Aydın, Isparta, Muğla, Nevşehir, Rize, Sinop ve Tunceli illerinde uygulanacağını belirtmiştir. Projede yer alan çocukların 16 hafta boyunca kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle destekleneceği vurgulanmıştır.

Rus turistler hala Osmanlı mimarisine büyük ilgi duyuyor

Sıradaki haber:

Rus turistler hala Osmanlı mimarisine büyük ilgi duyuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.