h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Sakarya’nın her köşesinde “Karagöz Göklerde” gösterileri sergilenecek

Sakarya’nın her köşesinde “Karagöz Göklerde” gösterileri sergilenecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, örf-adetleri ve gelenekleri anlatan "Karagöz Göklerde" etkinliğini şehrin dört bir yanına taşıyor. Tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu'nun hazırlayıp sunduğu etkinlik, miniklere güzel ahlakı öğretmeyi ve eğlenirken bilgilendirmeyi amaçlıyor. Son olarak Söğütlü ve Geyve'de düzenlenen etkinlikte, 200'den fazla ilkokul öğrencisi eğlenceli bir gösteri izledi. Büyükşehir Belediyesi, Karagöz Göklerde etkinliğinin ocak ayında da devam edeceğini duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Karagöz Göklerde” etkinliği, Söğütlü ve Geyve ilçelerinde coşkuyla karşılandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, gelenek ve göreneklerimizi tanıtmak, çocuklara güzel ahlakı öğretmek amacıyla gerçekleştirilen “Karagöz Göklerde” etkinliğini ilçeler arasında dolaştırıyor. Bu etkinlikte tiyatro ve meddah sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun sunumuyla milli ve manevi değerler aktarılıyor. Bu hafta sonu ise etkinlik Söğütlü ve Geyve ilçelerinde gerçekleşti. Söğütlü Fındıklı İlkokulu, Geyve Özel Eğitim Okulu ve Geyve Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Karagöz ve Hacivat ile buluştu. Eğlenceli gösteriye 200’den fazla ilkokul öğrencisi katılarak keyifli anlar yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Seçkin hocanın sunumuyla gerçekleştirilen “Karagöz Göklerde” gölge oyununun 16 ilçede ilkokul öğrencileriyle buluşmaya devam edeceği belirtildi. Ocak ayında düzenlenecek etkinliklerle Sakaryalı sanatseverler bir araya gelmeye davet edildi.

Erkan Can, sevenleriyle Eskişehir’de buluştu

Sıradaki haber:

Erkan Can, sevenleriyle Eskişehir’de buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.