h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

Tekirdağ’da çocukların eğlencesi garantiliyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, yarıyıl tatilinde ilkokul öğrencileri için Çocuk Tiyatrosu Şenliği düzenliyor. Şenlik kapsamında bilim gösterileri, çocuk oyunları ve kukla tiyatroları yer alacak. Planetaryum gösterisi de çocukların ilgisini çekecek etkinlikler arasında. Tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, çocukların tatillerini eğlenceli ve verimli geçirmelerine destek olacaklarını belirtti ve tüm çocukları şenliğe davet etti. Şenlik programı tarihleri ve saatleriyle birlikte belirlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca ilkokul öğrencileri için Çocuk Tiyatrosu Şenliği düzenledi. 22-26 Ocak tarihleri arasında, bilim gösterileri, çocuk oyunları ve kukla tiyatroları gibi etkinliklerle dolu bir program sunan şenlik, çocukların yarıyıl tatiline renk katacak.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Tiyatrosu Şenliği, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Beş gün boyunca düzenlenecek olan etkinliklerin yanı sıra Planetaryum gösterisi de çocukların katılımına açık olacak.

Çocuk Tiyatrosu Şenliği, Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocuklara karne hediyesi olarak tamamen ücretsiz olarak düzenleniyor. Başkan Hüseyin Uzunlar, Süleymanpaşa’da yaşayan çocukların eğlenceli ve verimli bir tatil geçirmeleri için destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Uzunlar, çocukların okul ve sosyal hayatlarını geliştirmek için birçok proje hayata geçirdiklerini ve bu şenlikle çocukları tatilde de yalnız bırakmadıklarını vurguladı.

Şenlik programı şu şekilde:

– 22 Ocak Pazartesi: Sihirli Orman (13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans)
– 23 Ocak Salı: Bilim Gösterisi (13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans)
– 24 Ocak Çarşamba: Sevgi Ormanı (13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans)
– 25 Ocak Perşembe: Alaaddin’in Sihirli Lambası (13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans)
– 26 Ocak Cuma: Kukla Gösterisi (13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans)

Çocuklar ve aileleri, bu renkli ve ücretsiz etkinliklere davet ediliyor.

Başlık: Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Şenliği, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Eğlendirecek

Haber: Süleymanpaşa Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca ilkokul öğrencileri için ücretsiz olarak düzenlediği Çocuk Tiyatrosu Şenliği ile çocukları eğlendirecek. 22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, bilim gösterileri, çocuk oyunları ve kukla tiyatroları gibi etkinlikler yer alacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, çocukların eğlenceli ve verimli bir tatil geçirmelerini desteklemek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Başkan Uzunlar, tüm çocukları ve ailelerini şenliğe davet etti.

Kadıköy Boa Sahne’de 7 Şubat’ta “Parrhesia 2” adlı oyun sahnelenecek

Sıradaki haber:

Kadıköy Boa Sahne’de 7 Şubat’ta “Parrhesia 2” adlı oyun sahnelenecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.