h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • “Trabzon esnafı yeni bir dil öğreniyor” başlığını kullanabilirim.

“Trabzon esnafı yeni bir dil öğreniyor” başlığını kullanabilirim.

Trabzon'da turizm sezonu öncesinde düzenlenen yabancı dil kursları, esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı oluyor. TESOB Başkanı Metin Kara, esnafın büyük ilgi gösterdiği bu kurslarda İngilizce ve Arapça dil eğitimleri verildiğini belirtti. Eğitim programı kapsamında Ortahisar ilçesindeki esnafa ulaşılırken, diğer turizm yoğun ilçelerde de kursların düzenleneceği ifade edildi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB), turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurabilmesi için düzenlediği yabancı dil kurslarıyla büyük ilgi topluyor. TESOB Başkanı Metin Kara, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, Ortahisar ilçesindeki esnaflarla iletişime geçerek talepleri aldıklarını ve bu doğrultuda mesleki temel yabancı dil kursları düzenlediklerini belirtti. Kara, kurslara esnafların ve yanlarında çalışanların büyük bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, 5 günlük eğitim programının sabah ve öğle grupları olmak üzere devam ettiğini söyledi. İlk grup eğitimlerinin tamamlandığı bilgisini veren Kara, ikinci grup eğitimlerinin devam ettiğini ve Ortahisar ilçesindeki eğitimlerin sona ermesinin ardından Çaykara, Maçka gibi turizm açısından yoğun olan diğer ilçelerde kurslara başlayacaklarını dile getirdi. Haberde ayrıca kursların İngilizce ve Arapça olarak düzenlendiğinin altı çizildi.

Malaysia’da tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Malaysia’da tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.