h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Türkiye’nin 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin düzenleneceği tarih açıklandı

Türkiye’nin 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin düzenleneceği tarih açıklandı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 25. kez düzenlenecek Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali, 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalin tarihi ve icra kurulu, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse başkanlığında düzenlenen komite toplantısında belirlendi. Festivalin icra komitesine ise çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından temsilciler seçildi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesi, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve “en iyi korunan 20 kent” arasında bulunmasıyla tanınmaktadır. Bu yıl 25. kez düzenlenecek olan “Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali”, 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Komite Toplantısı, Komite Başkanı Elif Köse’nin başkanlığında Safranbolu Belediye Başkanlığı Leyla Dizdar Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, geçtiğimiz yılki festivalin değerlendirmesi yapıldı ve ardından 25. kez gerçekleştirilecek festivalin tarihi ve icra kurulu belirlendi. Toplantıda, 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenleneceği kararlaştırıldı.

Festivalin icra komitesinde, Safranbolu Kaymakamlığı adına Hilal Yılmaz, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğretim görevlileri Serdar Sabuncu ve Musa Ak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği adına İsmail Yılmaz ve fotoğraf sanatçısı Cemil Belder yer aldı.

Toplantıya, Safranbolu Kaymakamlığı, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kültürel Miras Derneği, KBÜ Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Safranbolu Kültür ve Turizm Derneği, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, Turizm Fakültesi, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği ve Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği temsilcileri katıldı.

Hatay Tanıtım Günleri’nde Göz Alıcı Görüntüler Oluştu

Sıradaki haber:

Hatay Tanıtım Günleri’nde Göz Alıcı Görüntüler Oluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.