h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Umut Ödülleri Sahiplerini Buldu: İşte Kazananlar!

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Çukurova Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Çukurova Kitap Fuarı kapsamında gerçekleştirilen törende, Seher Tanıdık, Hakan Yaşar ve Tijen Ergönen ödüle layık görüldü. Bu yılki yarışmanın konusu “Umut”tu ve Hatay’dan ilham alındı. Ödül törenine Belediye Başkanı Soner Çetin de katılarak, emeği geçenleri kutladı. Yarışmada ön seçici kurulda İlay Bilgili ve Özgür Çırak görev aldı, üst seçici kurulda ise Mustafa Balel, Nihat Ziyalan, Feryal Tilmaç, Mehmet Erte ve Süreyya Köle yer aldı.

Çukurova Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen Çukurova Öykü Yarışması’nda dereceye giren yazarlara ödülleri, düzenlenen bir törenle takdim edildi. Çukurova Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ödül töreni, TÜYAP Fuar Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleşti. Çukurova Öykü Yarışması Koordinatörü Süreyya Köle, “Üç yıl önce Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e böyle bir yarışma düzenleme fikrimi sunduğumda, çok ilgi gösterdi ve hemen hazırlıklara başladık. İlk yıl “Emek” konusuyla ödüller verildi. İkinci yıl ise “Göç ve Göçmenlik” ele alındı. Bu yıl ise “Umut” öyküleri istedik. Umut konusu Hatay’dan çıktı” şeklinde konuştu.

Ödül töreninde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve yarışmada emeği geçenleri tebrik eden Süreyya Köle, ardından dereceye giren yazarlara ödüllerini takdim etti.

3. Çukurova Öykü Yarışması’nda Umut konusunu işleyen Seher Tanıdık ‘Çürük Yumurta’, Hakan Yaşar ‘Kuş Tamircisi’ ve Tijen Ergönen ‘Kırmızı Şemsiye’ adlı öyküleriyle ödüle layık görüldü. Yarışmada ön seçici kurulda İlay Bilgili ve Özgür Çırak, üst seçici kurulda ise Mustafa Balel, Nihat Ziyalan, Feryal Tilmaç, Mehmet Erte ve Süreyya Köle görev aldı.

Mersin’de Edebiyat Coşkusu Yaşandı

Sıradaki haber:

Mersin’de Edebiyat Coşkusu Yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.