h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a

Uşaklılar, tarım, orman ve insan temalı fotoğraflarla buluştu

Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren 120 fotoğraftan oluşan sergi Uşak'ta ziyarete açıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya bin 210 katılımcı 6 bin 635 eserle katıldı. Seçici kurulun belirlediği 8 eser ödüle layık görüldü ve 120 eser ise sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Açılış törenine Uşak Valisi Turan Ergün ve diğer protokol üyeleri katıldı. Sergi, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 15-18 Ocak 2024 tarihleri arasında bir AVM'de ziyaret edilebilir.

“Uşak’ta düzenlenen Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması sergisi, 6 bin 635 fotoğraf arasından seçilen 120 eserin yer aldığı bir etkinlikle açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından özel bir bankanın desteğiyle düzenlenen Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın 13. etkinliği gerçekleştirildi. Yarışma, genel kategori, çiftçi kategori, öğrenci kategori, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları kategorisi ve bu yılın teması olan “Sen Üret Yeter” kategorisi olmak üzere toplamda 6 farklı kategoride düzenlendi. Yarışmaya toplamda bin 210 katılımcı, 6 bin 635 eserle katılım sağladı. Seçici kurul, 8 eseri ödüle layık görürken, 120 eser ise sergilenme ve albüm çalışması için seçildi. Serginin açılışı, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşen bir törenle yapıldı ve sergi, bugün itibarıyla bir AVM’de ziyaretçilere açıldı. Açılış töreni sonrasında, Uşak Valisi Turan Ergün ve protokol üyeleri sergiyi gezerek, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir’den bilgi aldı.

Törene Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve birçok kurum müdürü katıldı.”

Öğrenciler yarıyıl tatiline girdi, karne sevinci doruklarda!

Sıradaki haber:

Öğrenciler yarıyıl tatiline girdi, karne sevinci doruklarda!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.