h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Van Büyükşehir Belediyesi öğrencileri, Akdamar Adası’nın fotoğraflarını çekti

Van Büyükşehir Belediyesi öğrencileri, Akdamar Adası’nın fotoğraflarını çekti

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı Kursu öğrencileri, Akdamar Adası'na giderek karlarla kaplı tarihi kilise ve badem ağaçlarının fotoğraflarını çekti. Ücretsiz olarak verilen kurslarda katılımcılara fotoğrafçılık bilgisi ve teknikleri öğretiliyor. Van'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulan kursiyerler, Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Kurslara katılmak isteyenler, 10 Şubat 2024 tarihine kadar kayıt yaptırabilirler.

Van Büyükşehir Belediyesi, Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı Kursu adı altında ücretsiz bir kurs düzenliyor. Kurs, fotoğraf meraklılarına temel bilgiler, çekim teknikleri ve ekipman hakkında bilgiler sunuyor. Hacıbekir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teorik derslerin yanı sıra, haftada 2 gün ise uygulamalı olarak dış mekanlarda gerçekleştiriliyor. Bu hafta sonu ise kursiyerler, tarihi Akdamar Adası’na gezi düzenledi. Karlar altında kalan badem ağaçları ve beyaza bürünmüş tarihi kilise, kursiyerlerin ilgisini çeken fotoğraf karelerine yansıdı. Kursiyerler, hem fotoğrafçılık becerilerini geliştirme fırsatı buldu hem de şehrin önemli doğal ve tarihi noktalarını ölümsüzleştirdi. Kursa katılanlar, Van’ın birçok güzelliklerini keşfetme şansı yakaladıklarını belirtti ve Van Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kursa katılmak isteyenlerin, 10 Şubat 2024 tarihine kadar kurs.van.bel.tr adresinden kayıt yaptırabileceği bildirildi.

Taksim Camii’nde Etkileyici Sergi: Kültür ve Sanat Buluşması

Sıradaki haber:

Taksim Camii’nde Etkileyici Sergi: Kültür ve Sanat Buluşması

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.