h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Magazin
  • BAÜN’de Final Sınavlarına Moral Veren Konser

BAÜN’de Final Sınavlarına Moral Veren Konser

Balıkesir Üniversitesi'nde bir konser düzenlendi. Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Big Band Orkestrası, Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yaylı Orkestrası ve BAÜN SKS Müzik Topluluğu, "Pop ve Caz Şarkılarıyla Finaller Öncesi Moral Konseri" adlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Konserde yerli ve yabancı popüler eserler seslendirildi ve konser sonunda solistlere ve orkestraya çiçek takdimi yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi, Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Big Band Orkestrası, Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yaylı Orkestrası ve BAÜN SKS Müzik Topluluğu iş birliğinde muhteşem bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, “Pop ve Caz Şarkılarıyla Finaller Öncesi Moral Konseri” adıyla gerçekleşti ve BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Solistler Nil Ege ve Bnd. Asb. Kd. Bçvş. Ercan Esgin, Bnd. Alb. Murat Keskin’in yönettiği orkestra eşliğinde sahneye çıktı. Yerli ve yabancı popüler eserler, orkestra ve solistler tarafından büyüleyici bir şekilde seslendirildi.

Etkinliğe Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bando Komutanı Bando Albay Tarık Tal, BAÜN Genel Sekreteri Yemliha Yanar, öğrenciler ve personel büyük ilgi gösterdi. Etkinlik, solistlere ve orkestraya çiçek takdimiyle sona erdi.

Başlık önerisi: “Bakım Mühimmat Okulu Big Band Orkestrası ve BAÜN Müzik Topluluğunun Unutulmaz Konseri!”

Ünlü manken, mutfak tutkusunu sergilemek için ekran önüne geçtiğinde şaşırtmayı başardı

Sıradaki haber:

Ünlü manken, mutfak tutkusunu sergilemek için ekran önüne geçtiğinde şaşırtmayı başardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.