h Dolar 34,0064 % 0.3
h Euro 37,8796 % 0.3
h Sterlin 44,9921 % 0.94
h Altın (Gr) 2.822,66 %0,48
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Ağrı’da 4 kardeşe, paletli ambulans zamanında ulaştı

Ağrı’da 4 kardeşe, paletli ambulans zamanında ulaştı

Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı Yuvacık köyünde kar ve tipi nedeniyle yolu kapalı olan bir ailenin 4 çocuğu rahatsızlandı. Hastaneye gidemeyen aile, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. Sağlık ekipleri paletli ambulansla köye ulaşarak çocukları normal ambulansta Hamur Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ağrı’nın Hamur ilçesine bağlı uzak bir köy olan Yuvacık köyünde, kar ve tipi nedeniyle kapalı olan yol, 4 kardeşin sağlık sorunu yaşadığı bir durumda kurtarma operasyonuna sebep oldu. Ailenin bir parçası olan 9 aylık bir bebek de dahil olmak üzere, 4 çocuk rahatsızlanınca hastaneye gitmeleri gerekti. Ancak ulaşımın imkansız hale gelmesi, ailenin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesini sağladı. İhbar üzerine harekete geçen sağlık görevlileri, paletli ambulansla olay yerine doğru hareket etti. Yaklaşık 6 saatlik bir çaba sonucunda köye ulaşan ekipler, Miran (9), Barış (6), Helin (3) ve 9 aylık bebek Mert Ali’yi yanlarında olan geleneksel ambulansa alarak köyden ayrıldı.

Kardeşler, Hamur Devlet Hastanesi’ne götürüldüklerinde sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi.

Sağlıklı İletişimin Önemi ANKA Haberinde Açıklandı

Sıradaki haber:

Sağlıklı İletişimin Önemi ANKA Haberinde Açıklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.