h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Antalya İl Sağlık Müdürü Görevine Evren Ekingen Getirildi

Antalya İl Sağlık Müdürü Görevine Evren Ekingen Getirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Uzm. Dr. Evren Ekingen, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Devir teslim töreninde yapılan konuşmalarda, başarılı bir görev sürecinin ardından Dr. Evren Ekingen'in göreve başladığı vurgulandı. Ekingen, Antalya'nın turizm başkenti olması nedeniyle bu göreve layık görüldüğünü belirterek, ekibiyle birlikte daha iyi bir hizmet sunmayı hedeflediğini ifade etti. Tören sonunda ise Ekingen, görev öncesi hizmetleri dolayısıyla Dr. Oğuz Karahan'a bir plaket takdim etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevine Uzm. Dr. Evren Ekingen getirildi.

Antalya’da gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevine başlayan Evren Ekingen, Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın yerine geçti. Törene müdürlük başkanları, başkan yardımcıları ve personel katıldı. Doç. Dr. Oğuz Karahan törende yaptığı konuşmada, “Yaklaşık 8 yıl boyunca sürdürdüğüm ve gururla yaptığım görevimi Uzm. Dr. Evren Ekingen’e devrediyorum. Birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Ekingen Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Uzm. Dr. Evren Ekingen ise, “Doç. Dr. Oğuz Karahan hocama emekleri ve Antalya’ya katkıları için teşekkür ediyorum. Turizm başkenti Antalya’da bu göreve layık görülmek büyük bir mutluluk. Ekip olarak yoğun bir şekilde çalışarak bu hizmet bayrağını daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Temel hizmet ve üretim altyapımızı geliştirerek, halkımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı ve hasta çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Evren Ekingen, Doç. Dr. Oğuz Karahan’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket takdim etti.

Uzman: “Akciğer kanseri tedavisinde hemen hemen her hasta için önerdiğimiz bir akıllı ilaç seçeneği bulunuyor”

Sıradaki haber:

Uzman: “Akciğer kanseri tedavisinde hemen hemen her hasta için önerdiğimiz bir akıllı ilaç seçeneği bulunuyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.