h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Babaeski’de serviks kanserine dikkat çekmek için bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Babaeski’de serviks kanserine dikkat çekmek için bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında serviks kanseri hakkında bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitimde, kadın çalışanlara serviks kanserinin önemi, risk faktörleri, belirtileri ve erken teşhis ile tedavi yöntemlerine ilişkin bilgiler aktarıldı. Ayrıca ücretsiz hizmet veren tarama noktaları ve Sağlıklı Hayat Merkezleri de tanıtıldı. Eğitim sonunda katılımcılara broşürler dağıtıldı.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından serviks kanseri farkındalık ayına yönelik bir eğitim düzenlendi. Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü, halkı bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak eğitimlere devam etmektedir. Bu kez ilçede faaliyet gösteren bir kuruluşun kadın çalışanlarına serviks kanseri hakkında bilgi verildi. Eğitimde, erken teşhisin önemi ve tedavi yöntemleri, risk faktörleri, belirtiler, serviks kanserinin önemi, ücretsiz tarama noktaları ve Sağlıklı Hayat Merkezleri gibi konular hakkında bilgiler sunuldu ve katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Eğitimin sonunda serviks kanseri farkındalık ayıyla ilgili broşürler dağıtıldı.

Sinop’taki okullarda kantin ve yemekhane denetimleri yapılıyor.

Sıradaki haber:

Sinop’taki okullarda kantin ve yemekhane denetimleri yapılıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.