h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Cafe ve çayhaneler denetim altında

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kahvehane ve çay ocaklarını denetliyor. Denetimlerde iş yeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, genel temizlik, fiyat listesi gibi konular kontrol ediliyor. Playstation salonlarında çocukların yaş tutmadığına dair uyarılar yapılıyor. Ekipler halk sağlığını önemsiyor.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentin işlek bölgeleri ve farklı caddelerinde faaliyet gösteren kahvehane ve çay ocaklarını denetledi.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafa yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda kahvehane ve çay ocakları denetlenirken, iş yeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, genel temizlik durumu, odaya ait fiyat listesinin görünür bir şekilde asılıp asılmaması, yangın tüpü, oyun malzemeleri, çay bardakları ve fincanların temizliği gibi unsurlar kontrol ediliyor.

Ayrıca, Playstation salonlarının yaş sınırlamasına uymaması durumunda gerekli uyarıların yapılması da sağlanıyor. Zabıta ekipleri, halk sağlığını ilgilendiren konularda kesinlikle taviz vermeyeceklerini vurguladı.

’Tedavi edilmeyen uyku apnesi vücutta kalıcı hasarlara yol açıyor’

Sıradaki haber:

’Tedavi edilmeyen uyku apnesi vücutta kalıcı hasarlara yol açıyor’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.