h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Türk Kızılayı’nın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek verdi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Türk Kızılayı’nın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek verdi.

Denizli OSB ve bölgedeki firmaların çalışanları, Türk Kızılayı Denizli Şubesi'nin kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kan bağışı kampanyasına katılanlar, 1 ünite kan bağışı yaparak 3 kişinin hayatına dokundu. Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, kan bağışının önemine dikkat çekerek, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı ve tüm gönüllüleri kampanyaya destek vermeye çağırdı. Türk Kızılayı Denizli Şubesi de desteklerinden dolayı Denizli OSB'ye teşekkür etti.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve bölgedeki şirketlerin çalışanları, Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla dikkat çeken Denizli OSB Müdürlüğü, önemli bir bağışa daha imza attı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı Denizli Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına OSB’deki gönüllüler ve bölgedeki işletmelerin çalışanları katıldı. Kan bağışında bulunanlar, 1 ünite kan vererek 3 hayata dokundu. Türk Kızılayı Hemşiresi Güray Koç, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde bugün Türk Kızılayı Denizli Şubesi olarak kan bağışı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Desteklerinden ve kan bağışlarından dolayı bölge yönetim kurulumuza ve gönüllülere teşekkür ederiz. Sadece 15 dakikanızı ayırarak 3 kişiye can olabilirsiniz. Tüm gönüllüleri ‘Birbirimize candan bağlıyız’ kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, kan bağışı kampanyasına destek vermenin önemine dikkat çekerek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da personelimiz ve gönüllülerimizle Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyasına destek oluyoruz. Kan bağışı, vatandaşlık görevidir. Düzenli olarak kan bağışı yaparak birçok insanın hayatına dokunabiliriz. Bu nedenle kan bağışının acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguluyoruz. Bir gün bize veya sevdiklerimize de kan gerekebilir. Biz millet olarak birbirimize canı, kani bağlıyız. Tüm gönüllüleri kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Üç farklı virüs, nedeniyle tedavi edilemeyen hastalığın kökeni

Sıradaki haber:

Üç farklı virüs, nedeniyle tedavi edilemeyen hastalığın kökeni

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.