h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Denizlispor’un futbolcusu, burnu 3 farklı yerden kırıldığı için acil bir ameliyat geçirdi

Denizlispor’un futbolcusu, burnu 3 farklı yerden kırıldığı için acil bir ameliyat geçirdi

Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, antrenmanda aldığı darbe sonucu burun kırığı geçirdi. Hastaneye başvuran Kaşçıoğlu'nun burununda 3 ayrı kırık ve tıkanıklık tespit edildi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Dr. Tuna Kenar tarafından ameliyat edilen futbolcu, sağlığına kavuştu. Kenar, burun kırıklarının şekil bozukluğu, burun orta bölmesinde eğrilik ve tıkanıklık gibi sorunlara neden olabileceğini belirtti. Erken müdahale ile ileride burun estetiği ameliyatına gerek kalmayacağının altını çizdi.

Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, antrenmanda aldığı darbe sonucu burnunda 3 ayrı kırık oluştu. Ancak, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Denizlispor’un genç futbolcusu Emirhan Kaşçıoğlu, geçtiğimiz Çarşamba günü antrenmanda burnuna şiddetli bir darbe aldı. Şekil bozukluğu ve burun tıkanıklığı şikayetleriyle Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne başvuran Kaşçıoğlu’nun yapılan muayene ve tetkikler sonucunda burununda 3 ayrı kırık olduğu ve burun içindeki orta bölmenin bir tarafının tamamen tıkandığı tespit edildi. Bunun üzerine Kaşçıoğlu acil bir ameliyat geçirdi.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Tuna Kenar, ameliyat sonucunda hastanın nefes alabilen ve dış görünüşü düzgün bir buruna kavuştuğunu belirtti. Kenar ayrıca, hastanın ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu edildiğini ve yakından takip edilerek en kısa sürede sahalara dönmesi için gerekli tedavilerin yapılacağını söyledi.

Op. Dr. Kenar, burun travmasının neden olabileceği şekil bozukluğu, burun orta bölmesinde eğrilik, burun içinde şişlik ve kanamaya bağlı burun tıkanıklığı gibi sorunlara dikkat çekti. Kenar, burun kırığı sonrasında ilk birkaç gün içinde KBB Hastalıkları uzmanına başvurmanın önemini vurgulayarak, erken müdahale ile hastaların ileride burun orta bölmesi eğriliği düzeltme veya burun estetiği ameliyatı olmasına gerek kalmayabileceğini belirtti.

TİKA’dan Laos’ta Mittaphab Hastanesi’ne tıbbi donanım desteği

Sıradaki haber:

TİKA’dan Laos’ta Mittaphab Hastanesi’ne tıbbi donanım desteği

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.