h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Hisarcık’ta görev yapacak olan ilk Dahiliye Uzmanı iş başı yaptı

Hisarcık’ta görev yapacak olan ilk Dahiliye Uzmanı iş başı yaptı

Hisarcık İlçe Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı atandı. Uzman, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Halil İbrahim Bircan olarak görevine başladı. Daha önce vatandaşlar, muayene olmak için komşu ilçelerdeki hastanelere gitmek zorunda kalıyordu. Ancak bu atama ile birlikte hasta kabulü artık ilçe hastanesinde gerçekleşecek. Bu durum ilçede sevinçle karşılandı.

Hisarcık İlçe Hastanesi’ne Dahiliye Uzmanı atanmasının sevindirici bir gelişme olduğu belirtildi. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Halil İbrahim Bircan, göreve başlayarak hastane bünyesinde hasta kabul etmeye başladı. Önceden vatandaşlar, dahiliye polikliniğinde muayene olabilmek için komşu ilçelerdeki devlet hastanelerine gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu durum ise zaman ve maddi kayıplara yol açıyordu. Ancak ilçe hastanesine bir dahiliye uzmanının atanmış olması, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Bu sayede ilçe sakinleri, artık uzman bir doktorla daha kolay bir şekilde iletişim kurabilecek ve yerel hastane olanaklarından daha fazla yararlanabilecekler.

Uzmanlar doğruladı: Balın katılaşmasının sebebi olarak şeker yanlış bilgi!

Sıradaki haber:

Uzmanlar doğruladı: Balın katılaşmasının sebebi olarak şeker yanlış bilgi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.