h Dolar 34,0956 % 0
h Euro 37,9048 % 0
h Sterlin 45,1397 % 0.01
h Altın (Gr) 2.796,91 %-0,20
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Kar yüzünden zorlu bir 6 saatlik çalışma sonrası, sağlık ekipleri hastaya nihayet ulaşabildi.

Kar yüzünden zorlu bir 6 saatlik çalışma sonrası, sağlık ekipleri hastaya nihayet ulaşabildi.

Muş'un İnardi köyünde kalp ve yüksek tansiyon şikayeti yaşayan Zemzem Yonat'a kar nedeniyle sağlık ekipleri ulaşamadı. Bunun üzerine Batman'dan yönlendirilen sağlık ekipleri, 6 saatlik çalışma sonrası hastaya ulaştı. Yonat, ilk müdahalenin ardından Sason Devlet Hastanesine sevk edildi ve sağlık durumu iyi.

Batman ve Muş sağlık ekipleri, kar nedeniyle kapanan yolda 6 saatlik bir çaba sonrasında Muş’taki hastaya ulaşmayı başardı. İnardi köyü Güvenlik mevkiinde yaşayan 45 yaşındaki Zemzem Yonat, dün akşam kalp ve yüksek tansiyon şikayeti sebebiyle rahatsızlandı. Yakınları durumu fark ederek acil yardım istemek için 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Ancak Muş’tan gönderilen sağlık ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı yollar sebebiyle hastaya ulaşamadı. Bunun üzerine Batman’dan sağlık ekipleri köye yönlendirildi. Sason ilçesinden gelen sağlık ekipleri, 6 saatlik bir çalışma sürecinin ardından kadın hastaya ulaştı. Yonat, ilk müdahalesinin ardından Sason Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Yonat’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Lodos Tehlikesinden Uzman İlgün Uyarıyor

Sıradaki haber:

Lodos Tehlikesinden Uzman İlgün Uyarıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.