h Dolar 34,2914 % 0.15
h Euro 37,2660 % 0.15
h Sterlin 44,7594 % 0.03
h Altın (Gr) 3.006,29 %0,38
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Korse giyerken göbeğindeki futbol topu boyutundaki kitle ameliyatla çıkarıldı

Korse giyerken göbeğindeki futbol topu boyutundaki kitle ameliyatla çıkarıldı

63 yaşındaki bir kadından Adana'da çok nadir görülen bir kitle çıkarıldı. Kadın, karın şişliği şikayetiyle hastaneye başvurduğunda yapılan tetkikler sonucunda karnında kitle olduğu tespit edildi. Ameliyatla çıkarılan kitle futbol topu büyüklüğünde ve dünyada çok nadir görülen bir tür tümördü. Kadın, ameliyatın ardından sağlığına kavuştu ve doktorlar tarafından tedavi başarılı olarak değerlendirildi. Kitle 20x25 santimetre boyutunda ve 3 kilogram ağırlığındaydı. Altun Kaya, ameliyattan sonra rahatladığını ve mutlu olduğunu belirtti.

Adana’da Karın Şişliği Şikayetiyle Hastaneye Başvuran Kadından Şok Edici Keşif!

Adana’da yaşayan ve 63 yaşındaki Altun Kaya, yaklaşık 1 yıldır çektiği şişlik ve karnındaki şekil bozukluğu sebebiyle Aralık ayının başında sağlık ocağına başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda karnında büyük bir kitle olduğu tespit edildi. Altun Kaya, Acıbadem Adana Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyat ile 3 kilogram ağırlığındaki bu nadir bulunan kitle çıkartıldı.

Hastane yetkilileri, Altun Kaya’nın karnındaki kitleyi futbol topu büyüklüğünde olduğunu ve dünyada çok nadir rastlanan “Alveolar Soft Part Sarkom” adlı bir tümör olduğunu belirtti. Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Altun Kaya, taburcu edildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Orçun Yalav, “Bu tür bir kitleyi 20 yıldır görmedim. Hastamızın ameliyatı başarıyla tamamlandı ve iyileşmesi bizleri mutlu etti” dedi.

Altun Kaya ise ameliyattan sonra rahatladığını ve sağlıklı olduğunu belirterek, “Şu an herhangi bir sıkıntım yok, mutluyum” şeklinde konuştu.

Bu şaşırtıcı hikayeyi okuyan herkes şok oldu. Acaba Altun Kaya’nın ardında başka sıradışı kitleler de var mı? Tüm detaylar haberimizde!

Emet Belediyesi tarafından yapılan denetimlerle marketler sıkı bir şekilde kontrol edildi

Sıradaki haber:

Emet Belediyesi tarafından yapılan denetimlerle marketler sıkı bir şekilde kontrol edildi