h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Köyde kapalı yollar, hastanın sağlığı için harekete geçen ekipleri engellemedi

Köyde kapalı yollar, hastanın sağlığı için harekete geçen ekipleri engellemedi

Bitlis’in Güroymak ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası yolu kapanan Çitak köyünde rahatsızlanan bir doğum hastası, karla mücadele ekiplerinin çalışması sonucunda hastaneye ulaştırıldı. Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri, köy yolunu açma çalışması yaparken hasta kadın da Güroymak Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok köyün ulaşımı kesildiği Bitlis'te sağlık ekipleri büyük çaba sarf ediyor.

Bitlis’in Güroymak ilçesinde yoğun kar yağışı sonrasında ulaşımı kesilen bir köyde doğum hastası olan bir kadın rahatsızlandı ve mahsur kaldı. Durumu fark eden yakınları, acil durum çağrı merkezine başvurarak yardım istediler. Bu başvuru üzerine sağlık ekipleri ve İl Özel İdaresine bağlı ekipler seferber oldu.
Bitlis İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda köy yolunu açmayı başardılar. Hastanın ise Güroymak Devlet Hastanesine ulaşması sağlandı ve burada tedavi altına alındı. Yoğun kar yağışının etkisini gösterdiği bu dönemde hızlı müdahale ile doğum hastasının sağlığına kavuşması sağlandı.

Eruh’ta kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hasta çift, sağlık ekiplerine ulaştırıldı

Sıradaki haber:

Eruh’ta kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hasta çift, sağlık ekiplerine ulaştırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.