h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Medical Point, Türkiye’nin en başarılı işverenleri arasında yerini aldı

Medical Point, Türkiye’nin en başarılı işverenleri arasında yerini aldı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, uluslararası Great Place To Work tarafından yapılan araştırma sonucunda 'Harika İş Yeri' sertifikası almaya hak kazandı. Sertifikayı ikinci kez alan hastane, Türkiye'deki tek özel hastane oldu. Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, çalışanların özverili çalışmalarıyla gurur duyduğunu belirtti. Kubba ayrıca, çalışanların motivasyonunu önemsediklerini ve yüksek performanslı bir iş yeri deneyimi sunmayı hedeflediklerini söyledi.

İEÜ Medical Point Hastanesi, ‘Harika İş Yeri’ Olarak Sertifikalandırıldı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası araştırma kuruluşu Great Place To Work’un yaptığı değerlendirmede yüzde 88 puan alarak ‘Great Place To Work’ (Harika İş Yeri) sertifikasını almaya hak kazandı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Takım arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile bu sertifikayı ikinci kez almaktan gurur duyuyoruz” dedi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, ‘Great Place To Work’ Enstitüsü tarafından yapılan ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında yüzde 88 puan alarak, ‘Great Place To Work’ (Harika İş Yeri) sertifikasına layık görüldü. İEÜ Medical Point Hastanesi, bu sertifikayı ikinci kez alarak Türkiye’deki tek özel hastane oldu.

Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, Medical Point markasının ikinci kez ‘Harika İş Yeri’ seçilmesinden dolayı çalışanlarıyla gurur duyduğunu belirterek, “Zor zamanlardan geçtik ve takım arkadaşlarımız gece-gündüz demeden özveriyle çalıştı. Medical Point markası altında uyguladığımız ‘çalışan odaklı’ insan kaynakları politikalarıyla çalışanlarımızın motivasyonunu her zaman en üst seviyede tutmaya önem verdik” şeklinde konuştu.

Başarılı sonuçların disiplinli çalışma sayesinde elde edildiğini vurgulayan Kubba, “Çalışanlarımıza yüksek bağlılık kültürü sunan, yüksek performanslı bir iş ortamı deneyimi sunmaktan dolayı ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde yer almaktan çok mutluyuz. İkinci kez bu sertifikayı almaya hak kazanmamızı sağlayan İzmir’e ve Medical Point ailesine, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Lazer operasyonu sonrasında göz numarası asla geri dönmez

Sıradaki haber:

Lazer operasyonu sonrasında göz numarası asla geri dönmez

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.