h Dolar 34,2434 % -0.11
h Euro 37,0983 % -0.11
h Sterlin 44,5456 % 0.52
h Altın (Gr) 3.013,94 %0,72
h BIST100 8.894,87 %2,07
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Muradiye’de sağlık ekiplerinin acil hasta kurtarma operasyonu gerçekleştirdiği özgün haber.

Muradiye’de sağlık ekiplerinin acil hasta kurtarma operasyonu gerçekleştirdiği özgün haber.

Muradiye ilçesinde kar nedeniyle yolu kapalı olan bir mahallede doğum sancıları çeken hamile bir kadına başarılı bir operasyonla hastaneye yetişildi. Karla mücadele ekipleri tarafından yol açılmasının ardından ambulansla hamile kadın hastaneye taşındı ve tedavi altına alındı.

Van’ın Muradiye ilçesinde kar yağışının yolu kapattığı bir mahallede, doğum sancıları çeken bir hamile kadının hastaneye yetiştirilmesi için başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Beydağı Mahallesi’nde doğum sancıları tutan hamile bir kadın için 112 Acil Servis’e yardım talebinde bulunuldu. Karla mücadele ekipleri, Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi tarafından gönderildi ve yolu açma çalışmalarına başladı. Yol tekrar ulaşıma açıldıktan sonra hamile kadına ulaşıldı. Bir ambulansla Muradiye Devlet Hastanesine götürülen kadın, burada tedavi altına alındı.

Ünlü estetik uzmanı, “Jinekomasti tedavisinin ertelenmemesi gerektiği konusunda uyarıyor”

Sıradaki haber:

Ünlü estetik uzmanı, “Jinekomasti tedavisinin ertelenmemesi gerektiği konusunda uyarıyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.