h Dolar 34,2466 % -0.1
h Euro 37,0897 % -0.1
h Sterlin 44,5530 % 0.53
h Altın (Gr) 3.015,74 %0,78
h BIST100 8.874,96 %1,84
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Muş Devlet Hastanesi’nin Başhekimliğine Uzman Dr. Ömer Başer Atandı

Muş Devlet Hastanesi’nin Başhekimliğine Uzman Dr. Ömer Başer Atandı

Muş Devlet Hastanesi'nde uzun süredir Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ömer Başer, hastanenin başhekimliğine atandı. Başhekim Uzman Dr. Ömer Başer, göreve başlamasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hastanede en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ömer Başer, 1992 yılında Yozgat'ta doğdu ve tıp eğitimini Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. Uzmanlık eğitimini Muş Devlet Hastanesi'nde tamamlayan Başer, evlidir.

Muş Devlet Hastanesi’nde 2021 yılından beri Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ömer Başer, hastanenin başhekimliğine atandı. Yeni görevine başlayan Uzman Dr. Ömer Başer, yaptığı kısa açıklamada, “Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Muş halkına en kaliteli hizmeti sunmak için değerli çalışanlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Dr. Ömer Başer, 1992 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Sorgun ilçesinde tamamladıktan sonra lise eğitimini Yozgat Şehitler Fen Lisesi’nde tamamladı. 2016 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre Yozgat Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay İlçe Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 27 Temmuz 2021 tarihinde Muş Devlet Hastanesi’ne Acil Tıp Uzmanı olarak atandı. 8 Ocak 2024 tarihinde Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Ömer Başer evlidir.

Muradiye’de sağlık ekiplerinin acil hasta kurtarma operasyonu gerçekleştirdiği özgün haber.

Sıradaki haber:

Muradiye’de sağlık ekiplerinin acil hasta kurtarma operasyonu gerçekleştirdiği özgün haber.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.