h Dolar 34,1133 % 0.28
h Euro 38,0927 % 0.28
h Sterlin 45,3650 % 0.13
h Altın (Gr) 2.865,06 %1,28
h BIST100 9.937,19 %-0,39
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Sağlık Merkezinde Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Sağlık Merkezinde Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Samsun'da Liv Hospital ve Kızılay işbirliğiyle bir hastane lobisinde "Her Bağışçı Bir Kahraman" temasıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi. Dahiliye Uzmanı Dr. Özkan Akyol, kan bağışının vücut için faydalı olduğunu belirtti. Kan bağışının kalp krizi riskini azalttığını, baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklara iyi geldiğini söyledi. Kan bağışının vücuttaki kan hücrelerinin yenilenmesini sağladığını ve kemik iliğinin yağlanmasını engellediğini vurgulayan Dr. Akyol, herkesin kan bağışında bulunarak umut olabileceğini ifade etti. Etkinlikte Liv Hospital Samsun yetkilileri de kan bağışında bulundu.

Samsun’da “Her Bağışçı Bir Kahraman” temasıyla bir hastane lobisinde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Liv Hospital Samsun, Kızılay ile işbirliği yaparak bu etkinliği gerçekleştirdi. Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzmanı Dr. Özkan Akyol, etkinlikte yaptığı konuşmada, düzenli olarak kan bağışında bulunmanın insan vücudu için oldukça faydalı olduğunu belirtti. Kan bağışının, kalp krizi riskini azaltmanın yanı sıra baş ağrısı, stres ve yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini ifade etti. Kan bağışı ile vücuttaki kan hücrelerinin yenilendiğini ve vücudun daha sağlıklı hale geldiğini söyleyen Dr. Akyol, kalp krizi riskinin %90 oranında azaldığını vurguladı. Kemik iliğinin yağlanmasını engelleyen kan bağışının vücudu yenilediğini de ekledi. Etkinlikte, Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Mustafa Şen ve Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut da kan bağışında bulundular.

Başhekim Kılıç: “Hastalarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz”

Sıradaki haber:

Başhekim Kılıç: “Hastalarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.