h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Sarıgöl’de 46 kişi kan bağışında bulundu

Sarıgöl’de 46 kişi kan bağışında bulundu

Manisa'da Türk Kızılayı Manisa Kan Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Sarıgöl İlçe Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında 46 ünite kan toplandı. Kampanyaya Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde yoğun bir ilgi gösterildi. Kan bağışında bulunan vatandaşlar, sağlıklı olduklarının belirlenmesinin ardından kan verdi. Türk Kızılayı Sarıgöl Koordinatör Başkanı Yusuf Tüfekçi, kampanyada toplamda 46 ünite kan toplandığını ve bir ünite kanın üç hayat kurtardığını belirtti.

Türk Kızılayı Manisa Kan Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Sarıgöl İlçe Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen bir kan bağışı kampanyası sonucunda 46 ünite kan toplandı. Kampanya, Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirildi ve yerel halk büyük bir ilgi gösterdi. Kan bağışına uygun olduğu saptanan vatandaşlar, form doldurarak sırayla kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Sarıgöl Koordinatör Başkanı Yusuf Tüfekçi, Sarıgöl ilçesindeki günlük kan bağışının 46 ünite olduğunu belirtti ve “Sağlıklı gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bir ünite kan üç hayat kurtarır.” dedi.

Uyku Uzmanından Somestr Tatili İle İlgili Uyku Düzeni Uyarısı

Sıradaki haber:

Uyku Uzmanından Somestr Tatili İle İlgili Uyku Düzeni Uyarısı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.