h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Sinop’taki okullarda kantin ve yemekhane denetimleri yapılıyor.

Sinop’taki okullarda kantin ve yemekhane denetimleri yapılıyor.

Sinop'un Gerze ilçesinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların kantin ve yemekhanelerini denetledi. Denetimlerde sağlık ve mevzuata uygunluk kriterleri titizlikle incelendi. Denetlemelerde, ilçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli de yer aldı.

Sinop’un Gerze ilçesinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetlemelerle okulların kantin ve yemekhaneleri kontrol edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulu, kreş, ilkokul, ortaokul, lise ve benzeri eğitim kurumlarında faaliyet gösteren kantin ve yemekhaneler, Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı gıda mühendisleri tarafından incelendi. Denetlemeler sırasında ilçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli de komisyon üyeleri arasında yer aldı. Bu denetlemelerde genel sağlık ve mevzuata uygunluk kriterleri de titizlikle kontrol edildi.

Aydın’ın Şehir Hastanesi’nin durumu değerlendirildi

Sıradaki haber:

Aydın’ın Şehir Hastanesi’nin durumu değerlendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.