h Dolar 34,1004 % 0.19
h Euro 38,1282 % 0.19
h Sterlin 45,3803 % 0.05
h Altın (Gr) 2.833,31 %0,16
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Yenişehirlioğlu, Akhisar için yeni hastane müjdesi veriyor

Yenişehirlioğlu, Akhisar için yeni hastane müjdesi veriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Manisa Akhisar'da yapılacak olan 450 yataklı devlet hastanesi projesi 2024 yılı yatırım programına alındı. Yaklaşık 5 milyar TL'ye mal olacak olan hastane, Manisa'da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek projenin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar Devlet Hastanesi’nin yapımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını ve 2024 yılı yatırım programına dahil edildiğini duyurdu. Yenişehirlioğlu, hastanenin toplamda 124 bin 224 metrekare alan üzerine inşa edileceğini ve yaklaşık 5 milyar TL’ye mal olacağını belirtti.

Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın destekleriyle Manisa’ya sunacağımız bir hizmetin daha ilk adımı atıldı. 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi, Cumhurbaşkanımızın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak 2024 yılı yatırım programına alındı. Sağlık hizmetlerini Manisa’nın her köşesine taşımak ve kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyor, başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Bitkisel ürünlerin böbreklere zarar verme riski üzerine uyarı geldi

Sıradaki haber:

Bitkisel ürünlerin böbreklere zarar verme riski üzerine uyarı geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.