h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İBB Başkan Adayı Murat Kurum: “İstanbul’un yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başaracağız”

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: “İstanbul’un yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başaracağız”

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kurum, İstanbul'un geri kazanılacağını ve şehri ihmal eden dönemin sona ereceğini belirtti. Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz gecesi kurulan bir ittifak olduğunu vurgulayan Kurum, AK Parti ve MHP'nin uyumunu sergileyeceklerini söyledi. Kurum, İstanbul'un yeniden yükseliş dönemini başaracaklarını ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve yaptığı konuşmada “İstanbul’un yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başaracağız” dedi.

Murat Kurum, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alpaslan Doğan ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında Kurum, tüm yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi ve basın açıklaması yaptı.

Kurum, adaylığının ilanından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından aranarak tebrik edildiğini ve bu desteğin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın Türk milletinin istikbali ve Türkiye’nin bağımsızlığı için 15 Temmuz’da kan dökülerek kurulduğunu vurguladı.

AK Parti ve MHP ittifakı hakkında konuşan Kurum, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasındaki uyumu örnek göstererek, İstanbul’da tüm paydaşlar ile birlikte hareket edeceklerini ve İstanbulluları kucaklayacaklarını söyledi. Bu ittifakın bir kardeşlik ittifakı olduğunu ve vatan, millet ve devletin birliği üzerine kurulduğunu ifade etti.

Murat Kurum, 31 Mart seçimlerini kazanarak İstanbul’daki duraklama dönemini sonlandıracaklarını ve şehri yeniden yükselişe geçireceklerini belirtti. İstanbul’un 570 yıllık gururunu ve onurunu yeniden ayağa kaldıracaklarını ve İstanbul’un yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başaracaklarını ifade etti.

Baltık Ülkeleri, Rusya ve Belarus Sınırına Savunma Sistemi Kuracak

Sıradaki haber:

Baltık Ülkeleri, Rusya ve Belarus Sınırına Savunma Sistemi Kuracak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.