h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: “İstanbul’da oluşan tüm karmaşayı sonlandıracağız”

AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: “İstanbul’da oluşan tüm karmaşayı sonlandıracağız”

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Kurum, İstanbul'un sorunlarına çözüm bulacaklarını ve şehri daha güvenli hale getireceklerini söyledi. Ayrıca, İstanbul'un tarihi önemini vurgulayan Kurum, İstanbul'un eserlerle ve hizmetlerle donatılacağını belirtti.

İstanbul’un İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’un sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirtti. İstanbul’un riskli yapılarının ortadan kalkması, trafik sorununun çözülmesi ve sokakların güvenli hale gelmesi için gereken adımları atacaklarını dile getiren Kurum, İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliğini koruma sözü verdi.

Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin büyük bir iddiayla başlayan İstanbul hikayesine değindi. İstanbul’un 39 ilçesinde yarışacak başkan adaylarını kutlayan Kurum, Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı. 2024 yerel seçimlerinde tüm ilçeleri ve meclis üyeliklerini kazanma hedefiyle gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

İstanbulluların tarihi bir duruş sergileyeceğine dikkat çeken Kurum, şehrin birçok güzelliğini kaybetmeye başladığına işaret etti. Ancak son 5 yıldır eser ve hizmet hasreti çeken İstanbul’un yeniden ayağa kalktığını ve tarihi bir duruş sergilediğini söyledi. Sultan Fatih’in, Mimar Sinan’ın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul sevdasıyla aynı duruşu sergilediklerini belirten Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle İstanbul’un sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Kurum, İstanbul’u Fatih’in emanetine uygun eserlerle ve hizmetlerle donatacaklarını vurguladı. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ve tüm İstanbulluların dostu olacaklarını söyledi. Türkiye Yüzyılı’nın lider şehri olarak İstanbul’u inşa etme sözü veren Kurum, İstanbulluların taleplerini dikkate alacaklarını ve şehrin geleceğini düşüneceklerini belirtti.

Kurum, konuşmasını İstanbul’un geleceği için dua ederek tamamladı ve İstanbul’un yolunun açık olması temennisinde bulundu.

AK Parti’nin Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, muhteşem bir karşılama ile karşılandı.

Sıradaki haber:

AK Parti’nin Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, muhteşem bir karşılama ile karşılandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.