h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • ABB Başkanı Yavaş: “Keçiören için sorumlu bir belediye başkan adayını seçme vakti geldi”

ABB Başkanı Yavaş: “Keçiören için sorumlu bir belediye başkan adayını seçme vakti geldi”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören için yeni bir belediye başkan adayı seçme zamanının geldiğini söyledi. Yavaş, Keçiören'deki açılış töreninde belediyenin bütçesinin azaldığını ve halkın ekonomik zorluklar yaşadığını belirterek, sosyal destek ihtiyacı olan ailelere destek verdiklerini ve köylerde internet hizmetini sağladıklarını ifade etti. Yavaş, Ankara'nın dürüst yönetilebileceğini gösterdiklerini ve Keçiören Belediyesi ile aralarında sorunlar olduğunu belirtti ve yeni bir başkan adayının seçilmesi gerektiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Keçiören için çalışacak bir belediye başkan adayını seçme zamanımız geldi” şeklinde açıklamada bulundu. Yavaş, Keçiören’de faaliyet gösterecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, ABB bütçesinin son 5 yılda yüzde 50 azaldığını belirtti. Ayrıca Yavaş, ekonomik zorluklarla karşılaşan ailelere sosyal destek sağlandığını ve 918 köyde internet erişiminin sağlandığını da ifade etti. Yavaş, Keçiören Belediyesi ile yaşanan anlaşmazlığa da değinerek, adayın yakında açıklanacağını ve Keçiören için çalışacak bir başkanın seçilme vaktinin geldiğini dile getirdi.

İYİ Parti’den AK Parti’ye olan geçişler artarak devam ediyor

Sıradaki haber:

İYİ Parti’den AK Parti’ye olan geçişler artarak devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.