h Dolar 34,0956 % 0
h Euro 37,9048 % 0
h Sterlin 45,1397 % 0.01
h Altın (Gr) 2.796,91 %-0,20
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • ABD Savunma Bakanı Austin’a Prostat Kanseri Teşhisi Konuldu, Hastaneden Taburcu Edildi

ABD Savunma Bakanı Austin’a Prostat Kanseri Teşhisi Konuldu, Hastaneden Taburcu Edildi

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, prostat kanseri ameliyatının ardından yaşadığı idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan açıklamaya göre Austin, tedavisi tamamlandığı için hastaneden taburcu edildi. Doktorlar, Bakan Austin'in iyi bir ilerleme kaydettiğini ve tamamen iyileşmesinin beklendiğini belirtti. Austin'in kanser teşhisi geçtiğimiz sene aralık ayında konulmuş ve cerrahi bir prosedür uygulanmıştı. Hastaneye yatışının ardından eleştirilerin hedefi olan Austin, şimdi uzaktan görevlerine devam edecek.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, prostat kanseri ameliyatının ardından idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edildi. Austin’in tedavisinin tamamlandığı ve istirahat sürecine geçeceği bildirildi.

ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Austin’in sağlık personeliyle yapılan görüşmeler sonucunda tedavinin tamamlandığı ve bugün Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nden taburcu edildiği belirtildi. Austin, doktorların tavsiyesi üzerine tam zamanlı olarak görevine geri dönmeden önce bir süre istirahat edecek ve görevlerini uzaktan yerine getirecek.

Austin’in doktorları Dr. John Maddox ve Dr. Gregory Chesnut, yaptıkları açıklamada, hastanın iyi bir iyileşme süreci geçirdiğini ve gücünü yeniden kazandığını belirtti. Austin, evine taburcu edilmeden önce bir dizi tıbbi test ve değerlendirme yapıldı. Prostat kanseri erken teşhis edilen ve etkili bir şekilde tedavi edilen Austin’in tamamen iyileşmesi bekleniyor. Doktorlar, kanser için başka bir tedavi planının olmadığını ifade etti.

Haberi özetleyecek olursak; ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, prostat kanseri ameliyatının ardından yaşadığı komplikasyonlardan dolayı hastaneye yatırılmıştı. Ancak tedavisinin tamamlanmasının ardından Austin, taburcu edildi ve istirahat sürecine geçti. İlerleyen günlerde tamamen iyileşmesi beklenen bakan, görevlerini uzaktan yerine getirecek.

Filistinliler, 1948’den bu yana en büyük toprak kaybını yaşadı

Sıradaki haber:

Filistinliler, 1948’den bu yana en büyük toprak kaybını yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.