h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Adalet Bakanı Tunç, İsrailli Futbolcu Sagiv Jehezkel Hakkında Adli Soruşturma Başlattıklarını Açıkladı

Adalet Bakanı Tunç, İsrailli Futbolcu Sagiv Jehezkel Hakkında Adli Soruşturma Başlattıklarını Açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalyaspor-Trabzonspor maçında İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in Gazze'deki katliamı destekleyen hareketi nedeniyle adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Tunç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Jehezkel hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan soruşturma başlatıldığını belirtti ve İsrail'in Gazze'deki saldırılarına lanet okudu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalyaspor-Trabzonspor maçında İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı desteklediği gerekçesiyle İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel hakkında adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Adalet Bakanı Tunç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Antalyaspor-Trabzonspor Süper Lig maçında attığı golün ardından İsrail’in Gazze’de işlediği katliamı destekleyen çirkin hareketi nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. İsrail, çocukların, kadınların, gençlerin ve yaşlıların yaşadığı Gazze’de 100 günden uzun bir süredir soykırım işleyerek insanlık suçu işlemektedir. Bu saldırıları bir kez daha lanetliyoruz ve Filistinli mağdurların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

Biden, İsrail hükümetine karşı “sabrın tükendiği” şeklinde iddia da bulundu

Sıradaki haber:

Biden, İsrail hükümetine karşı “sabrın tükendiği” şeklinde iddia da bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.