h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, gazetecilerle bir araya geldi ve gerçekleştirilen toplantıda bilgi paylaşımında bulundu.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, gazetecilerle bir araya geldi ve gerçekleştirilen toplantıda bilgi paylaşımında bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği yemekli toplantıda, gazetecilerin gününü kutladı. Savaş, konuşmasında adaylığı için "Aydın’ın kayıp yıllarını telafi etmek için karşınızdayım" dedi. Ayrıca, önümüzdeki günlerde adaylık hakkında basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın ilinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Toplantının amacı gazetecilerin gününü kutlamaktı. Savaş konuşmasında gazetecilere teşekkür ederek, Aydın’ın kayıp yıllarını telafi etmek için aday olduğunu belirtti. Gelecek günlerde basın toplantısı düzenleyerek projelerini açıklayacağını söyledi. Savaş, gazetecilerin sorularını bu toplantıda yanıtlayacağını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, İstanbul’da İmamoğlu’nun ikinci dönemine karşı çıkıyor

Sıradaki haber:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, İstanbul’da İmamoğlu’nun ikinci dönemine karşı çıkıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.